Kawasaki op de Gamma racing day’s

Kawasaki VIP tickets
Win nu twee Kawasaki VIP Parking plaatsen in de paddock inclusief een meet & greet met Leon Haslam tijdens de Gamma Racing Days op TT Circuit Assen!
Rij jij en één van je vrienden en/ of familie een Kawasaki motor en wil je in de exclusieve Kawasaki VIP Parking staan, midden in de paddock, en een meet & greet met Leon Haslam winnen? Schrijf je dan nu in voor de Kawasaki nieuwsbrief en maak kans op deze bijzondere ervaring!
De prijs wordt aan 170 deelnemende nieuwsbrief leden weggegeven, er worden 85 prijswinnaars voor de zaterdag en 85 prijswinnaars voor de zondag uitgekozen.
De win actie loopt tot en met 5 augustus 2019. De prijs winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemende nieuwsbrief leden. Je kunt je inschrijven voor de win actie en nieuwsbrief via: https://nl.surveymonkey.com/r/JKBL89R

4 Maanden rijden op een Kawasaki naar keuze
Bij de Kawasaki Promo Tour kunt u zich inschrijven voor deze bijzondere winactie, waarna aan het einde van het weekend de gelukkige winnaar wordt uitgekozen, kom dus snel naar de Promo Tour in de Paddock en maak kans!

‹ Nieuwspagina

Direct in contact komen met ons?

Gebruik de onderstaande knop om ons te mailen!

Mail ons